25. 10. 2017

Říjen - 4. týden

Letošní adaptační kurzy sice teprve skončily a jistě máte jiné starosti, ale termíny adaptačních kurzů na podzim 2018 jsou už nyní téměř vyprodané. Několik volných termínů ještě máme. Pokud s námi chcete jet, je nejvyšší čas termín poptat. Pro školy, které s námi jezdí již několik let, máme termíny rezervované.
A co Vy, noví, kteří jste s námi ještě na žádném kurzu nebyli? Pokud se chcete o našich "adapťácích" přečíst více, navštivte naše webové stránky. Nabídky na webu jsou orientační, pro každou školu/třídu vytváříme nabídku individuálně. Vybrat si můžete mezi 3denním pobytem a seznamovacím dnem u Vás ve škole. Pokud Vás zajímá komplexní program s návazností na adaptační kurz, který probíhá celý rok, i ten máme - třídnické hodiny.
V případě, že jste na adaptačním kurzu byli třeba loni, můžete se s námi vypravit na Teambuilding.

Stačí si vybrat a napsat nám. Těšíme se...

P.S. A abychom nezapomněli - UŽIJTE SI PODZIMNÍ PRÁZDNINY 😃

2 komentáře:

  1. V naší práce Kladno jsme s vámi pár teambuildingů zažili a musíme říct, že to bylo fakt super. :) Ještě jednou děkujeme za spolupráci, která byla opravdu fajn a o všechno důležité jste se postarali vy. :) Skvělý přístup a kéž by byla každá agentura na outdoorové aktivity taková, jako jste vy. .)

    OdpovědětVymazat