5. 4. 2017

Duben - 1. týden

Odměna pro výherce
Kde Dni učitelů jsme vyhlásili e-mailovou tipovací soutěž. Otázka zněla: Kolik dnů dohromady odpracovali všichni naši instruktoři/organizátoři na akcích Wenku v roce 2016? Správná odpověď je: 370 dnů.VÍTĚZEM se stala paní učitelka Lucie P. z Hradce Králové. Gratulujeme, odměna je již na cestě. Na 2. místě se umístil pan učitel Vít Š. z Říčan a na 3. místě pan učitel Jaroslav Š. z Náchoda. Také gratulujeme. Všem zúčastněným posíláme alespoň malou cenu útěchy.

Objevování zlaté Prahy
Hned první dubnový den - na Apríla - jsme se s jednou jihočeskou školou vypravili na hru "Objevování zlaté Prahy". Byla to jakási první "ostrá" zkouška po inovaci této hry. Hru jsme v zimních měsících upravovali a hlavně otáčeli její směr. Nově se začíná na u stanice metra A Malostranská a končí na Náměstí Republiky.

A aby toho v tomto týdnu nebylo málo, přidáme ještě informaci, se od středy do pátku jedeme na první jarní pobyt do našich oblíbených Zbraslavic.

Takto jsme tento týden odstartovali letošní jarní sezónu. Na všechny akce i na Vás se  moc těšíme a věříme, že se i Vám budou akce líbit :)

Žádné komentáře:

Okomentovat